EnglishRomână

Încrederea în sine reprezintă convingerea și înțelegerea profundă a propriei valori. Înseamnă cunoaștere și prețuire de sine. Este starea în care tu ai încredere în propriile abilități, alegeri și în capacitatea ta de a face față dificultăților. Această încredere aduce cu sine o atitudine pozitivă față de viață în general, contribuind la o mai bună adaptabilitate și reziliență. Este un aspect important al dezvoltării tale și poate fi construit prin auto-reflecție, acceptare și expunere.

Încrederea în sine este un proces continuu, influențat de multiple aspecte ale vieții și mai ales de relațiile cu cei din jur. Suntem influențați în creșterea noastră de: critică, perfecționism, compararea cu ceilalți, autocritica dusă la extrem, eșecuri, experiențe negative sau cu persoane care ne-au rănit.

Încrederea în sine poate contribui semnificativ la dezvoltarea încrederii în ceilalți. Atunci când ai încredere în propriile tale abilități și cunoștințe, te simți mai confortabil în relațiile cu ceilalți. Această încredere ajută la stabilirea relațiilor mai sănătoase și la gestionarea mai eficientă a situațiilor sociale.

Când îți este drag de tine îi îndrăgești mai repede pe ceilalți, îți este bine în relații.

Grupul nostru de psiho-yoga 😆 se concentrează pe consolidarea încrederii în sine și creșterea stimei de sine. Împărtășim experiențe, tehnici și exerciții practice pentru a sprijini fiecare participant în călătoria sa către o imagine de sine mai sănătoasă și mai blândă. Prin explorare și sprijin reciproc, ne propunem să construim un mediu în care tu să te simți susținut și încurajat.

Împărtășim experiențe, tehnici și exerciții practice pentru a te sprijini în călătoria ta către o imagine de sine mai sănătoasă și mai blândă. 

Când îți este drag de tine îi îndrăgești mai repede pe ceilalți, îți este bine în relații.

Program:

🕗8:00-10:00 (tehnici de respirație & asane & relaxare)

🕙10:00-12:00 (pauză de masă cu Meniu Vegan by Juice It: Smoothie, fel principal, cină)

🕛12:00-17:00 (Atelier de Dezvoltare Personală)

Cost: 500 lei/ participant 

Înscrierea se face cu achitarea a 250 lei, urmând ca restul să fie plătit înainte de începerea atelierului

Inclus in pret:

2 ore yoga

5 ore dezvoltare personală

Meniu de o zi vegetarian de la Juice it (smoothie, fel principal și cină)

Cine este Ema Jaga?

In 2006 am început studiile de specialitate. În afară de psihoterapeut sunt și asistent social cu competente în sănătatea mintală și consilier, primul master fiind “Grupuri de Risc și Servicii Sociale de Suport” în cadrul Universitătii din Bucuresti. Al doilea master a fost “Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică”.

Prima formare și cea de suflet este în Terapia Cognitiv-Comportamentală și Hipnoterapie pe care am început-o în anul 2013.

Am urmat mai apoi cursuri scurte precum Terapie Sistemică: Cuplu, Copil, Familie, cursuri de Psihosexologie, cursuri pe Traumă, practică în spitale de psihiatrie.

Ionela Pătrașcu

Profesor de Yoga, atestat în cadrul Sivananda Vedanta School of Yoga din India, recunoscută de Yoga Alliance 200h Ionela practică yoga de 15 ani și predă, după obținerea atestatului de profesor yoga, de peste 4 ani. I-au trecut pragul 50-100 oameni la clase săptămânale, dar și sesiuni intense de training pentru toate nivelurile, cea mai mare satisfacție fiind cei care continuă practica de la începuturi.

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs