EnglishRomână

Câteva cuvinte despre anxietatea morții: 

Nu îți poți trăi cu adevărat viața dacă nu accepți că moartea face parte din ea. Nu ne dă nimeni timp nelimitat aici pe pământ. 

Dacă trăiești în visul că viața este infinită, pentru totdeauna, te încurajezi inconștient să amâni mulțumirea, liniștea și binele. Mai stai câțiva ani într-o relație toxică, mai amâni vacanța aceea pentru care ai strâns bani atâta vreme, nu îl suni pe omul acela drag și mai stai la jobul care nu-ți aduce nicio satisfacție mult și bine. Timpul este viața indiferent ce alegi să faci cu el. Și trece.

Atitudinea față de moarte este diferită pentru fiecare dintre noi și se poate schimba de la un an la altul în funcție de experiențele de viața. 

Acceptarea faptului că moartea face parte din viața, este un obiectiv care merită cu adevărat explorat. 

Cine afirmă că nu îi este teamă de moarte este posibil să nu fie onest față de propria persoană. Nu este nimic greșit în a ne teme dar este nepotrivit să fim împiedicați de această teamă în procesul de a fi, de a trăi.

Program:

8:00 -10:00  Clasa de hatha yoga cu multe tehnici de respirație, asane și relaxare finală 

Scopul clasei este de a pregăti și deschide corpul pentru abordarea temei psihologice propuse, deci vom lucra cu respirația liniștind sistemul nervos și cu asanele care încurajează dezvoltarea curajului și încrederii în sine și deschiderea pieptului. 

10:00 – 12:00  Pauză de masă și povești 

12:00 – 17:00 Atelier dezvoltare personală cu Ema Jaga despre anxietatea morții

17:00 – 18:00 Cina și încheierea zilei

Dacă vremea ne permite, facem clasa de yoga afară în Grădina Japoneză din Herăstrău – după ne mutăm în studioul Sunrise Pym unde vom face atelierul de terapie.

Cost: 500 lei/ participant 

Înscrierea se face cu achitarea a 250 lei, urmând ca restul să fie plătit înainte de începerea atelierului

Inclus in pret:

2 ore yoga

5 ore dezvoltare personală

Meniu de o zi vegetarian de la Juice it (smoothie, fel principal și cină)

Cine este Ema Jaga?

In 2006 am început studiile de specialitate. În afară de psihoterapeut sunt și asistent social cu competente în sănătatea mintală și consilier, primul master fiind “Grupuri de Risc și Servicii Sociale de Suport” în cadrul Universitătii din Bucuresti. Al doilea master a fost “Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică”.

Prima formare și cea de suflet este în Terapia Cognitiv-Comportamentală și Hipnoterapie pe care am început-o în anul 2013.

Am urmat mai apoi cursuri scurte precum Terapie Sistemică: Cuplu, Copil, Familie, cursuri de Psihosexologie, cursuri pe Traumă, practică în spitale de psihiatrie.

Înscrie-te acum

Inscrierea se face prin achitarea unui avans de 50%

  Date de contact

  ionela@sunrisepym.onmicrosoft.com

  0722 534 563

  Adresă studio: Str. Vasile Gherghel 51, ap. 02, interfon 02

  Up
  d

  Welcome to Reina

  Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

  Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
  Saturday 09:00 - 18:00 hrs
  Sunday 09:00 - 18:00 hrs